Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Roxfort ... Írd újra a történelmet!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
1975 öt írunk, azaz Voldemort éppen most van felemelkedőben, azonban hogy sikerül-e elérnie nemesnek nevezett célját, nem a sors dönti el, hanem Ti. Alternatív valóság, NEM feltétlenül ragaszkodunk ahhoz hogy minden úgy legyen ahogyan eddig volt. A történetet Ti alakítjátok. Megtörténhet hogy Harry Potter meg sem születik, Bellatrix édesanyává válik avagy Lily Evans éppen Mrs. Piton lesz. Rajtatok múlik. Éld át a múltat, írd át a múltat!
Legutóbbi témák
» Csevegő
Xavier Tyriq EmptyVas. Jan. 29, 2012 4:34 am by Solomon Stormheart

» Leonella Sirett
Xavier Tyriq EmptyHétf. Dec. 26, 2011 1:50 pm by Rodolphus Lestrange

» Nymphadora Elois Giovanni
Xavier Tyriq EmptyHétf. Dec. 26, 2011 1:48 pm by Rodolphus Lestrange

» Társaink
Xavier Tyriq EmptyHétf. Okt. 10, 2011 7:16 pm by Lily Evans

» Thylane és Antonyn & Sylen
Xavier Tyriq EmptySzomb. Szept. 24, 2011 1:57 am by Thylane Hemsworth

» Max & Lily
Xavier Tyriq EmptySzomb. Szept. 24, 2011 1:47 am by Lily Evans

» Mardekáros diákok & Voldemort & Solomon
Xavier Tyriq EmptyVas. Szept. 18, 2011 6:54 am by Rodolphus Lestrange

» Sylen & Vanda
Xavier Tyriq EmptyVas. Szept. 18, 2011 5:23 am by Vanda Walwin

» Bellatrix & Remus & Rodolphus
Xavier Tyriq EmptySzer. Szept. 07, 2011 9:09 am by Bellatrix Black

Top posters
Rodolphus Lestrange
Xavier Tyriq Vote_lcapXavier Tyriq Voting_barXavier Tyriq Vote_rcap 
Max X. Martiness
Lily Evans
Bellatrix Black
Remus J. Lupin
Antonyn A. Dolohov
Potionus White
Solomon Stormheart
James Potter
Lord Voldemort
Staff

Xavier Tyriq

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Xavier Tyriq
Első évfolyam
Xavier Tyriq

Hozzászólások száma : 4

Xavier Tyriq Empty
TémanyitásTárgy: Xavier Tyriq   Xavier Tyriq EmptyKedd Aug. 16, 2011 8:45 am

Karaktered neve.: Xavier Tyriq
Karaktered beceneve.: Xav, Xaviee
Születési helye, ideje.: Manchester, 1964. Március 15.
Kor.: 11
Nem.: Fiú
Vér.: Félvér
Pálcád: 10,75 hüvelyk; Főnixtoll maggal; tölgyfa
Iskolai házad: Griffendél
Foglalkozás.: -
Évfolyam: Elsős

This is my little family
Apa.: Jake Tyriq, 36 éves, Minisztériumi dolgozó
Anya.: Angelina Richards, 35 éves, háztartásbeli
Testvérek.: -
Háziállat(ok).: Röppencs, a gyöngybagoly
Társadalmi helyzet / Anyagi háttér.: Középosztály.

It’s my life
Nem is tudom mit mesélhetnék magamról, hiszen fiatal vagyok még, nem sok minden történt velem az életben, de megpróbálom a lényeget összefoglalni.
Történetem ott kezdődik, hogy megszülettem. A szüleim nagyon örültek nekem, mivel én vagyok az első gyermekük, ezért mindentől óvtak, meg féltettek, hogy semmi bajom ne lehessen. Azonban ez nem így valósult meg. Az orvos közölte, hogy asztmával jöttem a világra, de ugyanakkor megnyugtatta a szüleimet, hogy nincs nagy gond.
Teltek-múltak az évek, én pedig egyre csak cseperedtem. Megtanultam járni, beszélni. Amint ezeket elsajátítottam máris felfedezni indultam a körülöttem lévő nagy világot. Ugyanis nekünk nagy házunk van Manchester-ben, legalábbis nekem nagynak tűnik ilyen aprón és fiatalon. Emlékszem minden szabad percemet azzal töltöttem, hogy megkeressem a kisebbnél, kisebb rejtekhelyeket.
Megint eltelt pár év és már játszótársam is akadt. Anyukám kivitt a közeli parkba, ahol sok gyerekkel megismerkedtem. Mivel nem volt testvérem, kénytelen voltam beérni velük, de nem bántam meg. Soha nem kérdeztem, hogy mikor lesz testvérem, vagy hasonló. Boldog voltam egyedül is a barátaim körében. Apám nem nagyon díjazta, hogy anya mugli emberek közé visz, mert féltett, hogy túlságosan is megszokom majd őket. Sok vita is adódott ebből.
8 éves lehettem, mikor fültanúja voltam az egyik ilyen vitájuknak. Sírva hallgattam végig, hogy apám elakar szakítani a barátaimtól. Nagyon mérges voltam, ezért felrohantam a szobámba és úgy becsaptam az ajtót, hogy fél perc sem telt bele, a szüleim máris fent voltak. Belátták, hogy nagyot hibáztak és apám megnyugtatott, hogy minden rendben lesz, nem kell elszakadnom a barátaimtól. Vigasztalás képen elvitt vásárolni. Az egyik boltban megakadt a szemem egy fura sapkán, ami kirinyáltam magamnak. Azóta van a fejemen mindig halászsapka. Soha nem lehet megszabadítani tőle és ha valaki elveszi, nagyon megbánja azt a pillanatot.
Ismételten eltelt pár év. Az egyik nap egy váratlan rokonlátogatás történt. Mint kiderült van egy unokatesóm, aki nálam egy évvel idősebb, de ez sosem volt hátrány. Nagyon sok kalandot éltünk át együtt és emlékszem, hogy mindig azon vitatkoztunk, hogy majd melyik házba is fogunk kerülni. Les-t testvéremként szerettem és a mai napig is úgy tekintek rá, mintha az édestestvérem lenne, nem pedig az unokatestvérem.
Lassan itt volt az idő, hogy a levelem is megérkezzen az iskolából. Nagyon izgatottan vártam, és azonnal kibontottam, mikor a kezembe került. Nagy örömmel olvastam a levelet, és még jobban örültem, mert tudtam, hogy Les is oda fog majd járni. Már előre tudtam, hogy mennyi rosszaságot fogunk mi művelni ketten.
A pályaudvaron sehol nem láttam őt, így gondoltam már felszállt a vonatra, így én is felmentem. Nem sok hely volt már. Egy srác mellett találtam helyet, Elliott James-nek hívták. Nem sokra rá egy Gabie nevű lány is csatlakozott. Kinéztem az ablakon, hogy elbúcsúzzak anyumtól, meg apumtól, meg persze, hogy levegőt szívjak. Ekkor pillantottam meg Les-t is a családjával. Mikor felszállt a vonatra, beszélgetni, majd vitázni is kezdtünk mind a hárman, valami baromságon. Ha a lány nem segít, biztos szétszedjük egymást.
A beosztási ceremónián a Griffendél házba kerültem Les-sel és Ell-el együtt. Gabie nem lett a háztársunk, de ez nem akadályozta meg azt, hogy mindig együtt lógjunk. Nagy kíváncsisággal vetettem bele magam az iskolai életbe és természetesen a csínyekbe is.

Here I am
Hát mit is mondjak róla. Szeretni való kis pörgönc. Ha egyszer beindul, akkor nem igazán lehet leállítani, de ugyanakkor megvan rá a módszer. Azonban ezt csak kevesen tudják. Ha megkérdezik tőle, esze ágában sem mondaná meg. Szereti a kihívásokat, a kalandokat, a rosszalkodást és bármi olyat, amivel bajt hozhat másra. Nem nagyon fél semmitől sem, de amiktől igen, azoktól szó szerint retteg. Ha meglátja valamelyik félelmét mentem ledermed. Barátaiért kiáll, bármiben is kell a segítségükre lenni. Lány társaságában egy kicsit zavarban van. Testvére nincs, de ez végett nem is bánkódik, hiszen sokan vannak, akik pótolják ezt számára.

Mindig: Csínytevés, rosszalkodás, poénkodni, kalandozni, kakaót inni
Na ezeket aztán soha: spenótot enni, büntetésben lenni, szót fogadni, nyugton maradni, tisztelni az időseket
Félek a(z)….: magány, szomorúság, fura lények, valaki halálát látni, mély víz
Egészségi állapot: Asztmás, allergiás a mogyoróra
Rossz szokások: agyára megy másnak, mindig halászsapka van rajta, saját feje után megy
Különleges képességek.: Animágia (Hópárduc; tanulja még csak, de nagyon szorgosan, mert érdekli a dolog és minél előbb tudni akarja)

Hello beutiful…
Átlagos magasságú és súlyú kis srác. Leginkább a sportos ruhákat veszi fel. Elengedhetetlen számára a halászsapka. Az mindig rajta van. Kivétel ez alól, amikor úszni van, vagy ünnepi alkalom. (bár ahhoz is van megfelelő sapka) Amit divatosnak talál és jól néz ki, azt felveszi. Kék szemei és világosbarna haja van, ami inkább közelít a szőkéhez, de a sapka miatt nem nagyon látják.

A hozzászólást Xavier Tyriq összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 16, 2011 8:59 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Bellatrix Black
Hetedik évfolyam
Bellatrix Black

Hozzászólások száma : 58

Xavier Tyriq Empty
TémanyitásTárgy: Re: Xavier Tyriq   Xavier Tyriq EmptyKedd Aug. 16, 2011 8:56 am

A történettel nincs gond, viszont a különleges képességbe belekötök. Mivel a karakter elsős, ezért maximum tanulhatja az animágiát, mivel az nem vele született képesség, és a történetben sem találtam ráutalást, hogy ezt már régóta tanulná. Ez az a mágiaforma aminek elsajátításához évek kellenek. Tehát vagy írd oda, hogy tanulja, vagy válassz vmit ami veleszületett képesség.
Bellatrix Black
Hetedik évfolyam
Bellatrix Black

Hozzászólások száma : 58

Xavier Tyriq Empty
TémanyitásTárgy: Re: Xavier Tyriq   Xavier Tyriq EmptyKedd Aug. 16, 2011 9:04 am

Így már rendben, köszönöm a javítást ELFOGADVA! Jó játékot.
Ajánlott tartalom

Xavier Tyriq Empty
TémanyitásTárgy: Re: Xavier Tyriq   Xavier Tyriq Empty

Xavier Tyriq
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Max Xavier Martiness

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hogwarts  :: Karakterek :: Elfogadott előtörténetek :: Griffendél-
Ugrás: