Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Roxfort ... Írd újra a történelmet!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
1975 öt írunk, azaz Voldemort éppen most van felemelkedőben, azonban hogy sikerül-e elérnie nemesnek nevezett célját, nem a sors dönti el, hanem Ti. Alternatív valóság, NEM feltétlenül ragaszkodunk ahhoz hogy minden úgy legyen ahogyan eddig volt. A történetet Ti alakítjátok. Megtörténhet hogy Harry Potter meg sem születik, Bellatrix édesanyává válik avagy Lily Evans éppen Mrs. Piton lesz. Rajtatok múlik. Éld át a múltat, írd át a múltat!
Legutóbbi témák
» Csevegő
Slyen Raimar EmptyVas. Jan. 29, 2012 4:34 am by Solomon Stormheart

» Leonella Sirett
Slyen Raimar EmptyHétf. Dec. 26, 2011 1:50 pm by Rodolphus Lestrange

» Nymphadora Elois Giovanni
Slyen Raimar EmptyHétf. Dec. 26, 2011 1:48 pm by Rodolphus Lestrange

» Társaink
Slyen Raimar EmptyHétf. Okt. 10, 2011 7:16 pm by Lily Evans

» Thylane és Antonyn & Sylen
Slyen Raimar EmptySzomb. Szept. 24, 2011 1:57 am by Thylane Hemsworth

» Max & Lily
Slyen Raimar EmptySzomb. Szept. 24, 2011 1:47 am by Lily Evans

» Mardekáros diákok & Voldemort & Solomon
Slyen Raimar EmptyVas. Szept. 18, 2011 6:54 am by Rodolphus Lestrange

» Sylen & Vanda
Slyen Raimar EmptyVas. Szept. 18, 2011 5:23 am by Vanda Walwin

» Bellatrix & Remus & Rodolphus
Slyen Raimar EmptySzer. Szept. 07, 2011 9:09 am by Bellatrix Black

Top posters
Rodolphus Lestrange
Slyen Raimar Vote_lcapSlyen Raimar Voting_barSlyen Raimar Vote_rcap 
Max X. Martiness
Lily Evans
Bellatrix Black
Remus J. Lupin
Antonyn A. Dolohov
Potionus White
Solomon Stormheart
James Potter
Lord Voldemort
Staff

Slyen Raimar

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Sylen Raimar
Hetedik évfolyam
Sylen Raimar

Hozzászólások száma : 8

Slyen Raimar Empty
TémanyitásTárgy: Slyen Raimar   Slyen Raimar EmptyCsüt. Aug. 25, 2011 9:28 am

NÉV : Sylen Raimar
BECENÉV: Syl
NEM : lány
KOR: 17
SZÜLETÉSI HELY ÉS IDŐ: 1958 október 27. London

HÁZ: Mardekár
FOGLALKOZÁS: még nem tudja, de gyógyító nem lesz!
SZÁRMAZÁS: aranyvérű
CSALÁDTAGOK:
apa: Jasper Raimar; 46; gyógyító; kapcsolatuk rossz
anya: Anna Raimar; 44; foglalkozása nincs; kapcsolatuk hűvös
Alan Raimar; 28; gyógyítóként dolgozik; kapcsolatuk kiváló
Zachary Raimar 24; a világot járja; kapcsolatuk kiváló
Gregor Legran, nagybátyja; ő az akihez bármivel fordulhatott, kapcsolatuk kiváló volt, már meghalt. Legran hatalmas vagyonának egyetlen örököse Sylen.

JELLEM
Sylent már gyerekkorától kezdve komoly fegyelemre szoktatták, nem engedtek a kicsapongásainak, mindig kontrollálnia kellett magát, így, mióta kiszabadult az állandó szülői felügyelet alól néha hirtelen hangulatváltásokat produkál. Hirtelenharagú, szeszélyes, de alapjába véve kedves lány, jól nevelt, bármiről elbeszélget, de csak a barátainak nyílik meg. Képtelen előre tervezni, mivel valami mindig keresztülhúzza a számításait így a spontaneitás az ő szakterülete.
Az iskolában többnyire nyugodt – kivéve ha felidegesítik -, jól kezeli a konfliktusokat, és ezért szeretik is őt a többiek, mert sok kis stiklit simított már el a tanárokkal büntetőmunka nélkül.
Szeretné megtalálni azt a helyet, közösséget, ahol kibontakoztathatja képességeit, és egyelőre ezt az évfolyamtársai között találja meg, őket partnerként kezeli, míg sokszor hajlamos lenézni, főleg a nála gyengébbeket, de sosem becsüli alá az ellenfeleket.

KINÉZET
Hosszú, sűrű vörös haja van, amit általában szabadon engedve hord, sosem idegesíti ha zöld színű szemébe lóg néhány kósza göndörödő tincs. Átlagos magasságú, bár nem éri el a százhetven centit és viszonylag vékony, bár sosem foglalkozott a súlyával, azt az éjszakázások és a katasztrofális családi látogatások elintézték.

PÁR APRÓSÁG

LEGNAGYOBB FÉLELEM : Az apja
LEGSZEBB EMLÉK: Amikor a testvéreivel kergetőzik egy hófedte parkban, és béke veszi körül, akkor még nem tudott a világ sötét oldaláról.
LEGROSSZABB EMLÉK: Mikor apja először rángatta be egy ispotályba, hogy képességével haldoklókat gyógyítson. Hat évesen.
CÉL, AMIT EL SZERETNE ÉRNI : Megkapni a független életet, amire mindig is vágyott.
KÉPESSÉGEK: gyógyítás (angyalmágia)
PÁLCA: Tizenkét hüvelyk, unikornis szőr, akácfa

TÖRTÉNET
A nevem Sylen Raimar és a történetem több mint tizenhét évvel ezelőtt kezdődött egy borús, októbervégi éjszakán, mikor egy londoni éjszakán megszülettem és szerető családom tárt karokkal fogadott. Két testvérem mellett boldog gyerekkorom volt, hisz a nagy korkülönbség miatt, ők már akkor felfogták azt, amit én még csak nem is sejtettem, azt, milyen gyarló a világ és megóvtak tőle.
Családom komoly tekintélynek örvendett és örvend mind a mai napig, az aranyvérű társaság körében, köszönhetően annak, hogy már generációk óta kiváló gyógyítók kerülnek ki a családból. Apámmal sem volt ez máshogy, mióta az eszemet tudom, és már előtte is, a Szent Mungó Ispotály vezető gyógyítója volt, és mindig is ott töltötte ideje nagy részét. És amíg ő dolgozott, anyám különféle bálokat, társasági összejöveteleket szervezett, vagy éppen részt vett rajtuk, így időm nagy részében két bátyám vigyázott rám. Játszottak velem, tanítgattak, és mikor már nagyobb voltam, Alan pálcájával gyakoroltam a varázslatokat, persze csak úgy, gyerekes módon szikrákat, és színes gömböket bűvölve. Egyszóval békés, nyugodt gyerekkorom volt, ha nem is tökéletes, de mint minden csoda ez is csak három napig tartott, még ha ez a három nap különösen hosszúra is nyúlt.
Minden rendben is ment, egész addig, míg testvéreim nem kezdtek elmaradozni a szünetekben és Alan el nem költözött otthonról. Emlékszem egy sötét, nagyon sötét éjszakára, mikor hatalmas veszekedésre ébredtem. Olyan hat éves lehettem, nem régen lett vége az iskolának, testvéreim már hazajöttek a nyári szünetre és Zac már tovább is állt egy barátjához, de Alan még otthon volt. Arra ébredtem, hogy homlokon csókolt majd kióvakodott a szobámból. Akkor nem értettem, azt hittem csak jóéjtpuszit kaptam tőle, ezért nyugodtan visszaaludtam, de alig pár perc múlva, ordibálásra ébredtem. Reszketve lapultam a takaró alatt, sosem hallottam még így kiabálni apát, de aztán csattant az ajtó és csend lett, halálos, néma csend. Másnap tudtam meg, hogy Alan elment otthonról és nem fog visszajönni. Azóta persze már visszatért az országba, de sosem lett ugyanaz a családunk, mint előtte volt. Vagy csak én nem láttam meg a romlottságot, amíg volt, aki vigyázott rám.
Amennyire vissza tudok emlékezni, itt romlott el minden. Az a nyár örökre meghatározza az életemet, mivel nem sokkal Alan távozása után, feléledt bennem egy ösztönös tehetségem, a velem született mágiaformám. Bármit és bárkit képes lettem meggyógyítani. Nyilván már születésem óta lappangott bennem a tehetség, de csak ekkor kerültem olyan helyzetbe, hogy használnom kelljen. Először magamat gyógyítottam meg, mikor egy fáról leesve eltörött a karom, de akkor erről csak én tudtam, mivel egyedül voltam, de a következő eset, mikor a kedvenc kutyám haldoklott és mindenki szeme láttára gyógyítottam meg, már nem maradhatott titokban. Apám felismerte mennyi tehetség van bennem és öröme határtalan volt, de nem a büszkeségtől.
A lehetőséget látta bennem, hogy eddig gyógyíthatatlan betegeken segíthessen és meg sem állt addig, míg a legteljesebb mértékben ki nem használta a képességemet, ami még számomra is új volt. Az elején nem nagyon értettem miért rángat minden nap magával, de már az első alkalommal rosszul voltam a rengeteg beteg ember látványától és főként attól, hogy meg kellett őket érintenem.
Onnantól kezdve már csak egyetlen cél lebegett a szemem előtt, csak éljem túl a Roxfortig. Bár még kicsi voltam, de minden varázsló és boszorkány tudja, legyen akármilyen szörnyű is otthon, a Roxfort egy menedék, valami ami mindent megváltoztat.
Azonban volt még hátra öt évem az iskoláig, ami a kedves, mosolygós Sylent eltüntette és egy szeszélyes, magába zárkózó lányt hagyott hátra, aki mindig tudja mit kell mondani, aki mindig azt teszi amit elvárnak tőle. És aki semmit sem gyűlöl jobban, mint az elesett, gyenge embereket, akik képtelenek megvédeni magukat, akik képtelenek segíteni magukon…
Utáltam annak az öt évnek minden egyes percét, de be kell látnom, nem volt haszontalan. Láttam a varázsvilág minden szintjét, láttam, hogy egyes emberek, akik varázslónak mondják magukat mennyire alap dolgokra képtelenek. Hiába volt meg bennük is a mágia, mégis annyira primitív dolgokkal fordultak segítségért… Kicsi voltam, nem értettem, csak abban voltam biztos, nekem elég erősnek kell lennem ahhoz, hogy ne legyen szükségem mások segítségére. Soha.
Ehhez is tartottam magam. Sosem panaszkodtam, és rászoktam, hogy olvassak, ahelyett, hogy a kertben játszanék valamelyik kutyámmal. Ez és az ispotályban töltött idő töltötte ki a mindennapjaimat, míg meg nem érkezett a roxforti levelem, és el nem tűntem apám kezei közöl. Az iskolában már nem érhetett el, már nem használhatott ki többé, és én még a vonaton megesküdtem, hogy ha nem muszáj, senki sem fog tudni a képességemről. Nem fogok gyógyítani, hiába is akarták és akarják a szüleim mind a mai napig, hogy az iskola végeztével gyógyítónak menjek. Soha… Bár a kötelező gyakorlatokat mindig elvégeztem és kiváló jegyeket szereztem szinte mindenből, de ennél többet nem voltam hajlandó megtenni szüleim kedvéért.
A Mardekárba kerültem, hogy a Süveg szavait idézzem: régen láttam már olyan sérült lelket, mint a tiéd, de legalább tudod, mit akarsz…
Hát ebben igaza volt, tudtam mit akarok. Már az iskolából felvettem a kapcsolatot egy sosem látott rokonommal, Gregor Legrannal, édesanyám bátyjával, egy gazdag francia család utolsó tagjával és mindent elmondtam neki. A bácsikám már akkor is öreg volt – lévén nagyapám első házasságából született, így jóval idősebb, mint anyám -, de minden akadékoskodás nélkül Angliába költözött és már ő várt rám a pályaudvaron, mikor az első szünetre hazaérkeztem. Vigyázott rám, és ő volt az a felnőtt, akire bármikor és bármiben számíthattam. Testvéreim ekkor már a saját életüket élték, messze Angliától és bár azon ritka alkalmakkor amikor találkoztunk jól elvoltunk és sűrűn leveleztünk, egyikük sem akart hazajönni. Viszont jó volt ez így, de aztán ez is megváltozott, hatodik évem végén már nem nála töltöttem a nyarat. Épp a pályaudvarra indult értem, mikor meghalt, de az egész család meglepetésére egy utolsó csavarral még biztosította, hogy ne kelljen visszamennem a szüleimhez.
Már nagykorú voltam, mivel októberben van a születésnapom, és Gregor bácsinak hála, egy hatalmas vagyon birtokosa. Így szüleim háza helyett az ő birtokára költöztem, és azzal töltöttem a nyaramat, hogy beletanultam, miként lehet kezelni egy ekkora vagyont, majd visszatértem utolsó évemre a Roxfortba, hogy eldöntsem, mihez is kezdek majd utána. Meg szeretném találni a saját utamat, és nem azt, amit mások választanak helyettem. Olyan életet szeretnék, ahol nyugodtan használhatom a mágiámat, és olyanok vesznek körül, akiket nem kell megvédeni… Eddig egy ilyen társaság a mardekáros közösség, de még bármi lehet…
Vissza az elejére Go down
Rodolphus Lestrange
Hetedik évfolyam
Rodolphus Lestrange

Hozzászólások száma : 109

Slyen Raimar Empty
TémanyitásTárgy: Re: Slyen Raimar   Slyen Raimar EmptyCsüt. Aug. 25, 2011 9:31 am

Hát kedves Sylen Raimar, nekem nagyon tetszett az történeted így nincs más választásom: Elfogadom!
Vissza az elejére Go down
https://hogwartsofyou.hungarianforum.com

Slyen Raimar
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hogwarts  :: Karakterek :: Elfogadott előtörténetek :: Mardekár-
Ugrás: