Leírás | 1975 öt írunk, azaz Voldemort éppen most van felemelkedőben, azonban hogy sikerül-e elérnie nemesnek nevezett célját, nem a sors dönti el, hanem Ti. Alternatív valóság, NEM feltétlenül ragaszkodunk ahhoz hogy minden úgy legyen ahogyan eddig volt. A történetet Ti alakítjátok. Megtörténhet hogy Harry Potter meg sem születik, Bellatrix édesanyává válik avagy Lily Evans éppen Mrs. Piton lesz. Rajtatok múlik. Éld át a múltat, írd át a múltat! |
|
| Melisa & Holdsáp | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Remus J. Lupin Ötödik évfolyam
Hozzászólások száma : 50 Join date : 2011. Aug. 15.
| Tárgy: Melisa & Holdsáp Szomb. Szept. 03, 2011 10:32 pm | |
| A fúriafűz mellett fekszek, amit megdermesztettem, nehogy meg találjon csapni. Nincs kedvem a gyenguszra menni. Közeledik a holdtölte, még 2 hét, vagy mennyi, de ez már így is látszik rajtam, ugyanis a szemem alatt a karikák kezdenek kirajzolódni, bár ez csak napfényben vehető észre, máshol nagyon nem, aminek én különösen örülök. Nincs szükségem arra hogy megjegyezzék, hogy milyen beteges vagyok mindig. | |
| | | Melisa Winslet Harmadik évfolyam
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2011. Sep. 03.
| Tárgy: Re: Melisa & Holdsáp Szomb. Szept. 03, 2011 10:42 pm | |
| Nemrég érkeztem vissza az iskolába. Érdekes nyári szünetem volt otthon, mondhatom, hogy szeretem azt a társaságot is, annak ellenére, hogy nem mind varázslók. Szüleim meg persze rendesek, így nem rontottak el semmit, hanem mivel ígyis úgyis keveset látnak, több időt akartak velem tölteni. Már a harmadik évemet koptatom... nagyon is telik az idő. Fekete pántos póló és nadrág van rajtam, valamint a szokásos csomó karkötő meg nyaklánc lóg rajtam. A hajam kiengedve, valamint minden harmadik lépésemnél sasszézok egyet. Közelebb érek Lupinhoz, akkor a fiú már hallhat egy kellemes dúdolgatást is az ugrabugra mellett. Majd megáll. Meglepődve figyel fel a gyanúsan álló fúriafűzre. -Ezt te csináltad? - Nagy szemekkel körülnéz, majd a pillantása Remusra téved. Elmosolyodik és közelebb lép, bár nem túlságosan. -Azta. Nem fog megmozdulni biztos? - Lehet, hogy Remus ismert, de én egyelőre még nem tudom ki ő. Talán a nevéről majd. Ameddig nem kapok választ, nem megyek közelebb... | |
| | | | Melisa & Holdsáp | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |