Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Roxfort ... Írd újra a történelmet!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
1975 öt írunk, azaz Voldemort éppen most van felemelkedőben, azonban hogy sikerül-e elérnie nemesnek nevezett célját, nem a sors dönti el, hanem Ti. Alternatív valóság, NEM feltétlenül ragaszkodunk ahhoz hogy minden úgy legyen ahogyan eddig volt. A történetet Ti alakítjátok. Megtörténhet hogy Harry Potter meg sem születik, Bellatrix édesanyává válik avagy Lily Evans éppen Mrs. Piton lesz. Rajtatok múlik. Éld át a múltat, írd át a múltat!
Legutóbbi témák
» Csevegő
Lily & Perselus EmptyVas. Jan. 29, 2012 4:34 am by Solomon Stormheart

» Leonella Sirett
Lily & Perselus EmptyHétf. Dec. 26, 2011 1:50 pm by Rodolphus Lestrange

» Nymphadora Elois Giovanni
Lily & Perselus EmptyHétf. Dec. 26, 2011 1:48 pm by Rodolphus Lestrange

» Társaink
Lily & Perselus EmptyHétf. Okt. 10, 2011 7:16 pm by Lily Evans

» Thylane és Antonyn & Sylen
Lily & Perselus EmptySzomb. Szept. 24, 2011 1:57 am by Thylane Hemsworth

» Max & Lily
Lily & Perselus EmptySzomb. Szept. 24, 2011 1:47 am by Lily Evans

» Mardekáros diákok & Voldemort & Solomon
Lily & Perselus EmptyVas. Szept. 18, 2011 6:54 am by Rodolphus Lestrange

» Sylen & Vanda
Lily & Perselus EmptyVas. Szept. 18, 2011 5:23 am by Vanda Walwin

» Bellatrix & Remus & Rodolphus
Lily & Perselus EmptySzer. Szept. 07, 2011 9:09 am by Bellatrix Black

Top posters
Rodolphus Lestrange
Lily & Perselus Vote_lcapLily & Perselus Voting_barLily & Perselus Vote_rcap 
Max X. Martiness
Lily Evans
Bellatrix Black
Remus J. Lupin
Antonyn A. Dolohov
Potionus White
Solomon Stormheart
James Potter
Lord Voldemort
Staff

Lily & Perselus

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Perselus Piton
Ötödik évfolyam
Perselus Piton

Hozzászólások száma : 13

Lily & Perselus Empty
TémanyitásTárgy: Lily & Perselus   Lily & Perselus EmptySzomb. Aug. 27, 2011 5:31 am

Beülök az alagsorban lévő üres terembe, és gondolataimba merülök. Egyszerűen öltöztem, ami annyit jelent, hogy iskolai talárban vagyok. Szemem a terem egy sarkába réved. Talákozóm van. Nem mondom, hogy randi, habár egy lánnyal lesz. Nem, mostmár nem mondom, hogy randi. Éppen ellenkezőleg. Nehéz úgy ülnöm itt, hogy tudom, össze fogok veszni egy gyerekkori barátommal. Illetve, az egyetlen gyerekkori barátommal. De ez van. Nem akarom megtenni, de mit tegyek? Meg kell tennem, ki kell bírnom. Így ülök továbbra is, gondolataimba merülve, amikor az ajtó megnyikordul. Amit először észreveszek, az egy gyönyörű barna hajköteg, mely tulajdonosa vállára hull. Valami megmozdult bennem. Mintha a reggelire fogyasztott hal úszkálni kezdene a gyomromban. Kierőltetek magamból egy Heló-t, majd arcomat a tenyerembe süllyesztem.
Vissza az elejére Go down
Lily Evans
Ötödik évfolyam
Lily Evans

Hozzászólások száma : 94

Lily & Perselus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lily & Perselus   Lily & Perselus EmptySzomb. Aug. 27, 2011 5:43 am

Nem sokkal Piton után érkezem meg az üres terembe. Nem olyan régen jöttem ki a gyenguszról, viszont azóta sem vagyok túlzottan a legjobb kedvembe. Nem is sejtek semmit, teljesen nyugodt vagyok... egyelőre. Mellesleg ma én is az iskolai viseletet vettem fel. A talárom csak úgy süvít utánam, majd amikor végre sikerül megtalálnom az üres termet, belépek. Becsukom magam mögött az ajtót, figyelve arra, hogy nehogy a ruhám végét vagy valamit odacsukjak. Aztán halványan elmosolyodom, de mikor meglátom Perselust, ahogy a tenyerébe temeti az arcát... nem tudom mit gondoljak.
-Szia. Mi a baj? - Érdeklődő pillantásommal nézek rá, miközben elgondolkodom. Semmi komolyról... de azért inkább nekidőlök a fiú melletti falnak és onnan nézem őt.
Perselus Piton
Ötödik évfolyam
Perselus Piton

Lily & Perselus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lily & Perselus   Lily & Perselus EmptySzomb. Aug. 27, 2011 5:53 am

Nem biztos, hogy meg tudom tenni. De meg kell tennem.
- Sajnálom - ennyit tudok csupán kinyögni.
Majd hozzáteszem: - Te mocskos sárvérű.
Az utolsó szónál szinte üvöltöttem. Nem is tudom, mi lett velem. Felállok, és előkapom a pálcámat. Majd szét robbanok a dühtől.
Lily Evans
Ötödik évfolyam
Lily Evans

Lily & Perselus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lily & Perselus   Lily & Perselus EmptySzomb. Aug. 27, 2011 5:57 am

- Sajnálod? Mit? -Ahogy kimondom a szót, már jön is a következő mondata neki, amitől kis híján össze is esek. Szerencsére megtudom magamat tartani, de néhány könnycsepp azért a szemembe szökik.
-Mibajodvan?! Hogy mondhatsz ilyet?! Annak aki mindig megvédett és kiált melletted... - A végén már egészen elcsuklik a hangom. Amikor pálcát ránt, én is reflexből, és a pajzsomat is kiterjesztem. Hogy tudtam eddig is megbízni benne? Ki tudja, miket mondott és tett a hátam mögött még... Felszökik hirtelen bennem is a pumpa a gondolataimra. Nem szólalok meg. A pálcámat magam mellett tartom, mivel egyelőre nincs rá szükség, a pajzs jól véd.
Perselus Piton
Ötödik évfolyam
Perselus Piton

Lily & Perselus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lily & Perselus   Lily & Perselus EmptySzomb. Aug. 27, 2011 6:13 am

- Igen, kiálltál mellettem. Megvédtél. De nem érted? Ki fog majd engem megvédeni a Sötét Nagyúrtól? Na meg ott van az a Potter a lökött pereputtyával. Mit csináltatok a Három Seprűben? Igen, leskelődtem, követtelek benneteket. Tudom, nem szép. De nekem az egész Potter-banda gyanús. Ne barátkozz vele!
Az egészet egy szuszra mondtam el, majd ismét kezembe temettem az arcomat. Érzem, hogy néhány könnycsepp szökik a szemem sarkába. Elhallgatok.
Lily Evans
Ötödik évfolyam
Lily Evans

Lily & Perselus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lily & Perselus   Lily & Perselus EmptySzomb. Aug. 27, 2011 6:17 am

-Ne emelj rám pálcát! -Szinte már kiabálok én is, hiszen ami sok az sok. Egyszerűen nem tudom megérteni a dolgot... Pitonra nézek, nagy zöld szemeim csillognak, ám most nem a boldogságtól, hanem a könnyektől. Nem sírok... csak hallgatom amit mond, viszont látom azt is rajta, hogy valami nem stimmel.
-Semmi közöd hozzá. Évfolyamtársaim meg még egy házba is vagyunk. Jóba vagyok velük, de nem szeretem még mindig őket. És különben sem te mondod meg, hogy kivel barátkozzak... szerintem. -Egy lépéssel közelebb lépek. A hangom már egy kicsivel nyugodtabb, de még mindig nem az igazi. Sokat változtunk mind a ketten és lehet, hogy ezen után nem is lesz közöttünk semmi... barátság se.
Perselus Piton
Ötödik évfolyam
Perselus Piton

Lily & Perselus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lily & Perselus   Lily & Perselus EmptyVas. Aug. 28, 2011 10:54 pm

- Ne merd felemelni a hangod, mert hidd el, megátkozlak. Nem viccelek.
Nem mondhatom meg, hogy kivel barátkozzon. Ez igaz. De figyelmeztethetem.
- Ha még egyszer meglátlak azzal a lökött Potterral, akkor gondolkodás nélkül a sárgaföldig átkozom. Megértetted?
Kérdő pillantással nézek rá. Megtörlöm a szememet. Kezdek lenyugodni egy kicsit. De még azt meri mondani, hogy semmi közöm sincs hozzá... Hogy merészeli? Nem tudok egy helyben maradni, így elkezdek a teremben sétálni. Pálcámat a kezemben szorongatom. Ha valaki belép, biztos lehet benne, hogy a Mungóig átkozom.
Lily Evans
Ötödik évfolyam
Lily Evans

Lily & Perselus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lily & Perselus   Lily & Perselus EmptyKedd Aug. 30, 2011 11:09 pm

-Te pedig ne viselkedj így velem! -A pálcámat továbbra is magam mellett tartom, és a pajzsomat is magam köré vonom. Megrázom a fejemet, majd a mellettem lévő falnak dőlök. Valahogy... nem értem, miért csinálja ezt.
-Nem kellett volna bíznom benned. Akkor már miért nem engem átkozol meg? Miért őt? -Nagy szemekkel nézek rá, miközben egy lépéssel közelebb megyek. Nem akarom, hogy megátkozzon, mert azzal igazából semmit nem fog elérni.
-Akkor se mondj nekem ilyet. - Motyogom, már szinte csak hangtalanul. Ránézni se tudok már, nagyon megsértett... az ajtó felé indulok, ám vigyázva, lassan... még nem hagyom itt.
Ajánlott tartalom

Lily & Perselus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lily & Perselus   Lily & Perselus Empty

Lily & Perselus
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Max & Perselus
» Perselus Piton
» ~°°~Lily és Max ~°°~
» Max & Lily
» Potionus & Lily

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hogwarts  :: Roxfort :: Alagsor :: Üres terem-
Ugrás: